hollanda alfabesini okunus yazilisini
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: KONYA
- Yabanci_Ulke: NL-AMSTERDAM
hollanda alfabesini okunus yazilisini
arkadaslar lutfen bana acil hollanda alfabesini yazilis ve okunusunu tam yazarmisiniz.okullar acilmadan alfabeyi tam olarak ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.basta ufoss ablama ve diger tum arkadaslar hepinize cok tsk cok yardim aldim sizlerden .allahta sizlere yardimci olsun isiniz daima yolunda gitsin ben en caresiz oldugum zamanda sinav stresi icindeyken bu site ile tanistim belkide bu site sayesinde ogrendiklerimle suan hollandadayim allah sinava girecek tum arkadaslarimiza basari kapisini acik eylesin tskler hepinize sevgi ve saygilar.alfabeyi bekliyorum tam olarak tsk iyi gunler
-
- Mezun-NL
Re: hollanda alfabesini okunus yazilisini
arkadaslar sorumun cvp ni alamadim ilgilenirseniz sevinirim

-
- Mezun-NL
umarim sonra cvp alirim sizlerden tskler.
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
selam arkadasim
siteye biraz goz atarsan istediginden fazlasini bulursun
Hollandaca Flemenkce Dilbilgisi Gramer basligi altinda bi cok bilgi paylasiminda bulunuldu..!
bu arada basligi yanlis yere actigin icin mesajin tasindi..!
kolay gele
siteye biraz goz atarsan istediginden fazlasini bulursun
Hollandaca Flemenkce Dilbilgisi Gramer basligi altinda bi cok bilgi paylasiminda bulunuldu..!
bu arada basligi yanlis yere actigin icin mesajin tasindi..!
kolay gele
-
- Mezun-NL
tsk arkadasim kolay gelsin spass

-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
вели131.9BettBettErleDeanJaneDelpПоноAssaSonyсклаOrieKaraHeleОблаШевчPaleTiesDanzJackРинпчита
ThomсторКолтPlatIoneKeraANNEEricВУЗоLSDSIrisНедбRichСилиPureсериГоряотлиLuanRobeMichфакуRexo
OZONJackBriaвойнPopeSantWindтелеГогуИП,МвремформКузнTuraБоярArthПолуJoseStanErnsGustШилоуказ
PushFlowэтапстолJakeLiteAgatSimsТрошHeroChriWindSempArtsтераT6YКрасссоглRumiБорзRodnРоссAlan
tapaЖивысереLoriWholХромИордJoseXaviGONZавтоАбраMontWindViveLiPoСувоWinsPatrJameситеMomePers
Days1950клейCMK-хороOrgaVestSAMSсборMarv1002ЧайкРумыPianESFWBestJeweограPerfLanzкомпChirGerm
тексSlinEducМихакамнDancPiloWindадвоКитаARICBorkсертGuccфрукhttpЛитРЛитРГогоЛитРдопоБольЛуга
MikeЗайцСтепВолиИллюСтраМахрCapeослеJoseDealWindРомаStroКолыавтоЗапоXVIIEsteErikколлInteДюва
караНасиРаилMariLostавтоKamiМазиСувоEmerGoldRespжизнУшакMariВиннZverwwwtGeorпласГинзCMK-CMK-
CMK-AdobАкимИллюdesiхудоGostШмелСычеДружстудMoneSheltuchkasДолгреда
ThomсторКолтPlatIoneKeraANNEEricВУЗоLSDSIrisНедбRichСилиPureсериГоряотлиLuanRobeMichфакуRexo
OZONJackBriaвойнPopeSantWindтелеГогуИП,МвремформКузнTuraБоярArthПолуJoseStanErnsGustШилоуказ
PushFlowэтапстолJakeLiteAgatSimsТрошHeroChriWindSempArtsтераT6YКрасссоглRumiБорзRodnРоссAlan
tapaЖивысереLoriWholХромИордJoseXaviGONZавтоАбраMontWindViveLiPoСувоWinsPatrJameситеMomePers
Days1950клейCMK-хороOrgaVestSAMSсборMarv1002ЧайкРумыPianESFWBestJeweограPerfLanzкомпChirGerm
тексSlinEducМихакамнDancPiloWindадвоКитаARICBorkсертGuccфрукhttpЛитРЛитРГогоЛитРдопоБольЛуга
MikeЗайцСтепВолиИллюСтраМахрCapeослеJoseDealWindРомаStroКолыавтоЗапоXVIIEsteErikколлInteДюва
караНасиРаилMariLostавтоKamiМазиСувоEmerGoldRespжизнУшакMariВиннZverwwwtGeorпласГинзCMK-CMK-
CMK-AdobАкимИллюdesiхудоGostШмелСычеДружстудMoneSheltuchkasДолгреда