Moderatör: sansli
leonardo06 yazdı:sansli,
sen bizde daha eskisin hollandada. bize soz soylemek dusmez.
helin hanima sor bence. onun kesin bilgisi vardir. entellektuel kisiligine guveniyorum onun:)
selamlar
Leonardo
sansli yazdı:evet arkdslar bende yasaya yasaya arastira arastira az cok bilgi edindim meslekler hakkinda yani kac yil okunur hangi bolume gitmek gerekir okul bitince mesleginizi yukseltme sansiniz varmidir varsa hangi bolume gitmek gerekir gittiginiz bolum icin niveau nuz kac olmalidir,,,gibi,,, bilmek istediginiz meslek hakkinda sorun bende elimden geldigince yardimci olmaya calisirim eger bilgim yoksa pazartesi okulda danismanim var ona sorarim daha olmadi elimde mondriaanlarin open daglarindan aldigim okuldaki danismanlardan aldigim brosurler var arastirir donerim size...yani elimden geldigince yardimci olmaya calisirim arkdslar...ayrica arkdsm ben sizden once gelmisim ama belki benim bilmedigim biseyi sen ogrenmis olabilirsin tavsiyelerinize herzaman acigim tabiki benimde bilmedigim sizlerin bildigi seyler olur soz soylemek dusmez olurmu estagfurullah tavsiyelerinizi okumaya herzmaan hazirim ...
arkdsm soyle soylim oncelikle diplomalarini cevirttir bencce...daha sonra eger kendi meslegini yapmak istiyosan roc e gidip bunu bildir ne yapman gerektigini sor onlar seni yonlendirriler su bolumu okuman gerek diye cunku simdi ne yapabilirim dersen istedigin meslegi yapabilirsin cvbini veririm ben sana cunku tamam orda alinmis bi diploma var ama burda istedigin baska bi meslekde yapabilirsin yada diplomani cevirttirip kendi dalinda okula gidebilirsin,ama sen dersenki bana su meslegin(hollandaca ismiyle) kac sene surdugunu o bolume gidersem nerde calisabilirim gibi acik sorular sorarsan daha net yardim edebilirim ins ins ins...darısıbasima yazdı:sansli yazdı:evet arkdslar bende yasaya yasaya arastira arastira az cok bilgi edindim meslekler hakkinda yani kac yil okunur hangi bolume gitmek gerekir okul bitince mesleginizi yukseltme sansiniz varmidir varsa hangi bolume gitmek gerekir gittiginiz bolum icin niveau nuz kac olmalidir,,,gibi,,, bilmek istediginiz meslek hakkinda sorun bende elimden geldigince yardimci olmaya calisirim eger bilgim yoksa pazartesi okulda danismanim var ona sorarim daha olmadi elimde mondriaanlarin open daglarindan aldigim okuldaki danismanlardan aldigim brosurler var arastirir donerim size...yani elimden geldigince yardimci olmaya calisirim arkdslar...ayrica arkdsm ben sizden once gelmisim ama belki benim bilmedigim biseyi sen ogrenmis olabilirsin tavsiyelerinize herzaman acigim tabiki benimde bilmedigim sizlerin bildigi seyler olur soz soylemek dusmez olurmu estagfurullah tavsiyelerinizi okumaya herzmaan hazirim ...
kardes turkiyeden benim ... Yuksek okul pazarlama diplomam var . ayriyetten lise diplomam yanimda .. burda ben ne yapabilirim daha ayrintiya girebilirim ozelden sordugun sorulara gore sevgilerimle bekliyorum