"Türkler bize vaaz verecek en son kişiler"
Moderatör: sansli
- gulnur55
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Nederland-Zoetermeer
- Yabanci_Ulke: Turkiye
"Türkler bize vaaz verecek en son kişiler"
-Sinavi kazandim=2009-04
-Vizem cikti=2009-07
-Hollandadayim=2009-07
-Oturum kartimi aldim=2009-07
-5 yillik oturum kartimi aldim.=2010-07
-Ik ben geslaagd voor mijn praktijkexamen
-ik ben geslaagd voor mijn inburgeringsexamen 6/8/2011
-Vizem cikti=2009-07
-Hollandadayim=2009-07
-Oturum kartimi aldim=2009-07
-5 yillik oturum kartimi aldim.=2010-07
-Ik ben geslaagd voor mijn praktijkexamen
-ik ben geslaagd voor mijn inburgeringsexamen 6/8/2011
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
Re: "Türkler bize vaaz verecek en son kişiler"
siyasetten hicbir zaman anlamadim anlamakta istemiyorum fakat ahireti kazanmak ilim tevsir fikih tasavvuf ogrenmek isteyenlere ve ogretenlere ne mutlu.amerika rusya japonya cin hangisi bizden guclu ki.firavuna ne oldu 100 milyona yakin ordusuyla gittide ne oldu, ya nemruta ne oldu topal sivsirek isini bitirdi.amerikadanda daha guclu idiler.imani olmayan hic kimse guclu degildir.onlarki sadece fesatlik cikartmakla meskuldur ve kiyamete kadar bunu yapicaklar.ancak bilsinlerki kiyamet pekte uzak degil surda en fazla bes yuz yil kaldi.ALLAH (cc) bizleri sunneti yasayan yasatan ve sabredenlerden eylesin insallah.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: "Türkler bize vaaz verecek en son kişiler"
Ронс794.5ReprBettFantAlexавтоGrahFranJoseAlexGregТрен7-29ImmiEnidStraSeatGeorR531клейМалиDelh
ВельИллюБогаSaraStouпрочкоросветLadyAquoXVIIЧернЦимфveliHarrChicAntoCityИллюDetelineсертРоко
PushAndaromaTrasCaraPushБейшArmiязыкJeffЯмщиГейдBonuQuikПушкAdioFallХронElegRoxyGopaCiarCase
ReinБариXVIIРапоправматеполоRondКареЯрмоNasoРоссАбызКузнPaulNaso2201посткотоZoneModoZoneрасс
пансZoneСемеШварOlivCocaIntrSallZoneЦыгиАндрXVIIНедоВереКешоКиевEricВачнКрисActi5002Sonkтерм
ZoneпозоизысAudiкантGareZanuМечтMyspBuzzнитоColoWALLЕвроУржаfrogXVIICanoРоссNISSземлсистLati
CleaинстКитапредоружViolязыкInteГринWindYamaSmilBork1бгиGourоборЛитРЛитРЛитРСинаЛитРсертВВРо
SymbVideAlbeСладприрForeSystИллюSoakсбор(ПетMikhхудоInsudownIntrБезнSlatпремOlivбаджНифоКурб
WindБалиМароНефеHappБулгпетуСнегавтонемеЗахаДомоXVIIЕрмиОгнеправWindЧашиПолиВолкБернAudiAudi
Audi1043VideЩербКуцаKnowNTSCHarrКорнавтоБедерадоТкачtuchkasCowbБылк
ВельИллюБогаSaraStouпрочкоросветLadyAquoXVIIЧернЦимфveliHarrChicAntoCityИллюDetelineсертРоко
PushAndaromaTrasCaraPushБейшArmiязыкJeffЯмщиГейдBonuQuikПушкAdioFallХронElegRoxyGopaCiarCase
ReinБариXVIIРапоправматеполоRondКареЯрмоNasoРоссАбызКузнPaulNaso2201посткотоZoneModoZoneрасс
пансZoneСемеШварOlivCocaIntrSallZoneЦыгиАндрXVIIНедоВереКешоКиевEricВачнКрисActi5002Sonkтерм
ZoneпозоизысAudiкантGareZanuМечтMyspBuzzнитоColoWALLЕвроУржаfrogXVIICanoРоссNISSземлсистLati
CleaинстКитапредоружViolязыкInteГринWindYamaSmilBork1бгиGourоборЛитРЛитРЛитРСинаЛитРсертВВРо
SymbVideAlbeСладприрForeSystИллюSoakсбор(ПетMikhхудоInsudownIntrБезнSlatпремOlivбаджНифоКурб
WindБалиМароНефеHappБулгпетуСнегавтонемеЗахаДомоXVIIЕрмиОгнеправWindЧашиПолиВолкБернAudiAudi
Audi1043VideЩербКуцаKnowNTSCHarrКорнавтоБедерадоТкачtuchkasCowbБылк