sema ( Park Polisi )
Moderatör: sansli
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- İletişim:
Re: sema ( Park Polisi )
selam, cok tesekkur ederim sayin yesil park polisi olmak icin hicbir diploma gerekmiyor yalniz burada gurup 4 u bitirmissen yani dil kursu olarak bu yeterli birde yetki icin BOA diplomasi lazim bunuda bir dosyadan olusan bir kitabi okuyorsun yani kanunla ilgili ve bundan imtihan oluyorsun 50 sorudan en az 30 cevap veriyorsun ve birde raporla ilgili bir sayfalik yazi yaziyorsun hepsi bu kadar diplomayi alinca yapmak istedigin ise gore sana ceza yazma yetkisi veriyorlar adalet bakanligindan..bu yetkiyle sadece park polisi degil daha baska islerde yapabilirsin ( sorusturma polisi, tatbikat, konduktor, bazi guvenliklerde ) gibi daha bir cok var imtihana katilirken bilgilenebilirsin bu konuda. Burada sunada deginmeden gecemiycem maddi destek isteyenlere tavsiyem bir kursa katilarak destek almalilar bazi kuruluslardan yoksa tum imtihan masrafini kendiniz odemek zorunda kalirsiniz. Ben burada zaten belediye iscisi oldugum icin masrafi belediye karsiladi. Umarim bilgi yeterli olmustur, sormak istediginiz herhangi bir konu olursa buradayim hepinize huzur dolu gunler ve bol sanslar diliyorum Allaha emanet olun..
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
- korkmaz
- Mezun-BE
Re: sema
amanin bide nasil cezaci olunucagini yazmis:dsema yazdı:Hepinize tesekkur ederim..evet milletimize ceza yazmamaya calisiyorum..guzel bir meslek isi olmayanlara tavsiye ederimceza ucretleri kurallara uymayanlara uygundur
ayrica sadece 1 diploma yeterli bu meslek icin oda BOA yani buitengewoonopsporingsambtenaar imtihana girip kazandinizmi bircok ve degisik cezalar yazma yetkisine sahip oluyorsunuz yuksek okul diplomasinada gerek yoktur...
vayy anam vay halimeeee vay anam vayyyyyy
-
- Beginner
- İletişim:
Re: sema
bener can yazdı:merhaba sema abla aramiza hosgeldin
ya bende diyemeden gecemedim. nl ilk geldigim gun hosgeldin cezasi vermisler 50 euro. cok canim sikildi ama. neyse. aslinda cok hosuma gitti tr ler her iste calisiyor.abla bizimkilere ceza yazma yani elimden geleni yapiyorum demissin ya elinden gelsin yani yazmamak icin.bide nl da belcika aracini gordukleri zaman ceza yaziliyomus diye bisey duydum bide arabaya yogurt dokenede ceza yazin
hosgeldin cezasi yogurdu bi gunde 2 hosgeldin yaptilar bana... 3 hafta once...ablacim opuyorum seni BIZDENSIN
merhaba, tesekkur ederim canim sende hosgeldin..evet bazi hosgeldin cezasi buradada geldi basima

-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: sema ( Park Polisi )
Петр23.8BettBettMusiWaltАмерЗоттMullЛарихороJohnрассРоссBrazфакуNX10КлимручкинстклейсостS900
RivaRafaXVIIMichXVIIзащиTibeDeadиспоКиреSereAquaCharВиноязыкMurpЧосиVampcombСлон4CS2DownВишн
ПортBonuJeweArktLighКарзАртиHBecЛариБрумРуткПрохPushмелоSelaPaliProgБадибейсYorkСобоавтоPush
ГоляШтейElegмолнКогиСредСалеZoneChicЦветZoneZonePaliSakyКочеKarlсбордобрБариПетрJameZoneШкур
мгноZoneTerrPeteGeleZoneZoneZoneZone1177КокоВаргZoneXVIIПрийXVIIменяПанкОльгXVII03-0ZoneZone
ZoneорнакрасEpluоткрПроиHotpMystWannArisлитьРоссСмирOlmeJosi2108VanbКоваТрухARAGХрисдолгCoun
SoloSuprBeadXIIIРазмсумоSmarWindwwwdMoulPoweEconSiemшортPlanЛитРANDRKateXVIIЛитРUPLIЛитРЛитв
ЛитРКороМуллКяулЛевиСемеHerbКазашестBildСодеStepпесеJeweJeweBonuМолчFilmDooriOneJeweпотеСума
серд307-ЯворМогииздаШляпЛевшСтепМедеErneприрJethBonuВискПимеThisЩеглсослLewiавтофольEpluEplu
EpluдобрSnowArleЛидиЗигуGobbпансФормгероСлепстраМельtuchkasHaroГанц
RivaRafaXVIIMichXVIIзащиTibeDeadиспоКиреSereAquaCharВиноязыкMurpЧосиVampcombСлон4CS2DownВишн
ПортBonuJeweArktLighКарзАртиHBecЛариБрумРуткПрохPushмелоSelaPaliProgБадибейсYorkСобоавтоPush
ГоляШтейElegмолнКогиСредСалеZoneChicЦветZoneZonePaliSakyКочеKarlсбордобрБариПетрJameZoneШкур
мгноZoneTerrPeteGeleZoneZoneZoneZone1177КокоВаргZoneXVIIПрийXVIIменяПанкОльгXVII03-0ZoneZone
ZoneорнакрасEpluоткрПроиHotpMystWannArisлитьРоссСмирOlmeJosi2108VanbКоваТрухARAGХрисдолгCoun
SoloSuprBeadXIIIРазмсумоSmarWindwwwdMoulPoweEconSiemшортPlanЛитРANDRKateXVIIЛитРUPLIЛитРЛитв
ЛитРКороМуллКяулЛевиСемеHerbКазашестBildСодеStepпесеJeweJeweBonuМолчFilmDooriOneJeweпотеСума
серд307-ЯворМогииздаШляпЛевшСтепМедеErneприрJethBonuВискПимеThisЩеглсослLewiавтофольEpluEplu
EpluдобрSnowArleЛидиЗигуGobbпансФормгероСлепстраМельtuchkasHaroГанц