Arkadaslar ben buraya 2 yil once geldim aslinda geldim oturumumu aldim okulumu yarim birakmam sebebiyle geri gittim 6 ay turkiyede kaldim ana yok baba yok neyse

tekrar diplomami aldim buraya geldim Bruksele mahkemeye yolladim belcika diplomam var burda ayzo mudur nedir o okulun diplomasi var meslek uzerine bilgisyar teknik servis sonra ehliyetim var oturumum var arbeis yani calisma kartim var suan A sinifi daha B oluyor C de kimligimi iptal etseler bile bu ulkede calisabiliyorum

ben oyle biliyorum Nederlands okur yazar diplomam var vdab nin ikinci seviye nederlands testini gectim suanda Gent te bi yere gidecegim daha yuksek bir seviye yani birazda olsa ik weet het nederlands aslinda cok ii ogrenirdim su zamana kadar ama etrafimda 400 ten fazla turk olunca zorlsiyo tabi.... Brukselin her straat ini bilirim Gent Anwertpen Dendermonde wieze oudegem buggenhout opstal liege tarafi haric her yeri gezdim on defa belki 20... Ama paran varsa bu memlekette istesigin hedefe ulasirsin yoksa mecbur calismak zorundadin ben calismaktan yanayim vdab gittim ama onlar israrla broep yada oefening yap diyorlar jawel goed maar werke is goed voor mij diyorum anlamiyolar ben is dedikce oku diyolar ik heb geen geld. Werk i moet vb vb dil doktum simdi ayin 31 inde gent e gitcem dil icin bana denilene gore anlatiyorum ordaki dil testini gecersem is olucak ama bilmiyorum ordan da almanya fransaya yollarlar belki dil testi icin yaptiklari isler sacmalik brukselde bu kanun yokken vlamaarda oluyo bende anlamadim kagit kurek isi bitmiyo turkiyede bu kadar birsey yok emin olun ben bir bucuk yil oldu ailem 3 yil babam 15 ama parasi olana guzel olmayan yanmis burda dostta elinden tutmuyo benim sulalem avrupada turkiyede nadir aktabalar var. Gent olursa is olursa ii olmassa bilgisayar copee insaatci duvarci olacaz gibi

sistem farkli on dokuz yasindayim on dokuza burda girdik ama bir sene yata yata gecti cook arkadasim var yabanci cokta turk ama bizim mileet burda bi farkli geldi bana bence doktor avukat gibi okumus insanlar olacakti burda bana bi yabanci arkadasim siz turkler espri yapabiliyo musun dedi bende yok biz saka bilmiyoruz dedim yanlis tanitilmis. Babam derdi turkiye de avrupali avrupaliya hAva atamaz cunku nasil yasadiklarini bilir dogruymusta davulun sesi uzaktan hos gelirdi bize sonuc olarak sevmedim burayi bana benzeyen en kotu dusmanima kimligi verebilirim yapilacak en guzel intikam bu haha herkesee selaamlar