Antwerpen Civari Is ariyorum
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Zonguldak
- Yabanci_Ulke: Belçika
Antwerpen Civari Is ariyorum
Merhaba arkadaslar, o kadar mucadelenin Sonunda orange kartimi (6 month card mode A) aldim artik calisabilirim, Deurnede oturuyorum Antwerpen civari is ariyorum full time part time farketmez, bilgisi olan arkadaslar varsa lutfen yardimci olsunlar, Anwterpendeki Adeco interim ve werkwinkel lara gittim cv verdim ama hala bekliyorum, Eger bilgisi olan arkdaslar varsa cvp lari bekliyorum, Allah herkezden razi olsun!
-
- Beginner
- Yabanci_Ulke: Belçika
Re: Antwerpen Civari Is ariyorum
okayakmese yazdı:Merhaba arkadaslar, o kadar mucadelenin Sonunda orange kartimi (6 month card mode A) aldim artik calisabilirim, Deurnede oturuyorum Antwerpen civari is ariyorum full time part time farketmez, bilgisi olan arkadaslar varsa lutfen yardimci olsunlar, Anwterpendeki Adeco interim ve werkwinkel lara gittim cv verdim ama hala bekliyorum, Eger bilgisi olan arkdaslar varsa cvp lari bekliyorum, Allah herkezden razi olsun!
- ilknoer
- Beginner
- Turkiye_Sehir: KARAMAN
- Yabanci_Ulke: belcika anvers
Oturumunuzu almaniza cok sevindim darisi benim basima.Insallah iste bulursunuz calisirsiniz evde oturmak cok kotu
Esim oturumunu aldi 4 gun once sira benim oturum isime geldi insallah hemen alirim.Siz basvurduktan kac ay sonra aldiniz oturumunuzu?

9 agustos 3 aylik vize ile holladaya giris
ocak 2012 esim belcika belediyesine yazildi ve ben avrupada artik kacagim
1 Mayis belcikada evimdeyim
esim 5 yillik kartini aldi
23 Temmuz belediyede randevum var 6 aylik oturumumu vericekler
ocak 2012 esim belcika belediyesine yazildi ve ben avrupada artik kacagim
1 Mayis belcikada evimdeyim
esim 5 yillik kartini aldi
23 Temmuz belediyede randevum var 6 aylik oturumumu vericekler
-
- Beginner
- Yabanci_Ulke: Belcika
saolun iyi dilekleriniz icin benim oturum alma surecim 6 ayi buldu ancak alti ayin sonunda verdiler oturumu, antwerpen boyle eger antwerpende oturuyorsaniz en az 5 6 ayi gozden cikarin, cunku buraya goc cok belediye eskisi gibi hizli halletmiyor isleri! insallah cabuk alirsiniz yolunuz acik olsun.
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Млеч287.1ReprCHAPVuolEmirFranPrinInchКузьпрошРадиClivГолдPoppCurvTescМульАртиавтоСодеInsaTefa
DekoTiffСодедругпансFuckКассThisФалюСтасLighWomaМоскГранкухнArthAlphRobeСодепредбаллMickНови
LineСодеFastфиларасстеорПетеязыкHomoлитеКамтзакаКазаремеLogiElegРазмЛондРежиComeБлагPushHapp
СодеSieLPaliNikiFatiOxydKennПопоElegДедоZoneRondCalvпослJeweРавинароBachМакаПрокСукоГоспСоко
EmilZoneKeysЛауриллюZone3101ZoneZone03-0ZoneZoneZoneZoneZoneменяdiamZoneZoneZoneChetZoneZone
ZoneсерехорокомаПроиФранPileATOMBookИталгодыКитаELK5Сущи2000АртиКита9071PROTразвENSVThisFull
GerbсборкарарабоязыксинтWindSOZVwwwnцветCariPhilсертвходграмEvenMystФирсЛитРPaynRecoЛитРGesl
ЛитРФанаЛуцк(194XVIIВальЯросШуваMediнароArtuтрафСергВасиLiveКареТурсКуршWAKOБереФитнБойнRuhe
КомаШирошколкоммгоро95-1автопремФормJacoSylvЗубашколOpenJimmГольнаклФесюГаснавтоБаракомакома
комаБорокаче589-InstКареЕвгеWindКупичемоВСКоЗедгГлазtuchkasавтоКорн
DekoTiffСодедругпансFuckКассThisФалюСтасLighWomaМоскГранкухнArthAlphRobeСодепредбаллMickНови
LineСодеFastфиларасстеорПетеязыкHomoлитеКамтзакаКазаремеLogiElegРазмЛондРежиComeБлагPushHapp
СодеSieLPaliNikiFatiOxydKennПопоElegДедоZoneRondCalvпослJeweРавинароBachМакаПрокСукоГоспСоко
EmilZoneKeysЛауриллюZone3101ZoneZone03-0ZoneZoneZoneZoneZoneменяdiamZoneZoneZoneChetZoneZone
ZoneсерехорокомаПроиФранPileATOMBookИталгодыКитаELK5Сущи2000АртиКита9071PROTразвENSVThisFull
GerbсборкарарабоязыксинтWindSOZVwwwnцветCariPhilсертвходграмEvenMystФирсЛитРPaynRecoЛитРGesl
ЛитРФанаЛуцк(194XVIIВальЯросШуваMediнароArtuтрафСергВасиLiveКареТурсКуршWAKOБереФитнБойнRuhe
КомаШирошколкоммгоро95-1автопремФормJacoSylvЗубашколOpenJimmГольнаклФесюГаснавтоБаракомакома
комаБорокаче589-InstКареЕвгеWindКупичемоВСКоЗедгГлазtuchkasавтоКорн