HOLLANDA"YA GELDIMMMM...
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
Saltuk
- NT1

bizi unuttun mu emrah hayırdır kusmuyuz hayırlı olsun dedık bısey demedın
-
emrahtr
- Mezun-NL

- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: HOLLANDA"YA GELDIMMMM...
Alle goede dingen komen langzaam..
- sansli
- Ogretmen

- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
[quote="emrahtr"]sanslı naber,,ınsallah arkadasım bır an once sende atlar ucaga gelırsın buraya..bos bırakmayın ınd'yı,,arayın devamlı,,noldu bızım evraklar deyın..
emrah [quote="sansli"]
iyi diyelim arkdsm nolsun 1 ayi gecti haala bekliyoruz avukatla gorustu bugun esim,avukat sizin dosyayi inceliyolar henuz bisey yok demis,eksik evrakda yok simdilik cok sukur olmasinda direk vizeyi verirler ins ins ins,,,bende gelirim ins ins ins en kisa zamanda,,,yeni yasaminizda esinle size bebisinizle mutluluklar allah yardimciniz olsun ordaki islemlerinizdede,,,aricaz bakalim ins ins ins bizim aramamiza firsat kalmadan haber gelir vizeniz cikti diye,,,saygilar
emrah [quote="sansli"]
iyi diyelim arkdsm nolsun 1 ayi gecti haala bekliyoruz avukatla gorustu bugun esim,avukat sizin dosyayi inceliyolar henuz bisey yok demis,eksik evrakda yok simdilik cok sukur olmasinda direk vizeyi verirler ins ins ins,,,bende gelirim ins ins ins en kisa zamanda,,,yeni yasaminizda esinle size bebisinizle mutluluklar allah yardimciniz olsun ordaki islemlerinizdede,,,aricaz bakalim ins ins ins bizim aramamiza firsat kalmadan haber gelir vizeniz cikti diye,,,saygilar
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
fyesil
- Bolum Yoneticisi

- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
emrah alide geldi buraya. ayrica tuberkulozda igne filan yok cigerlerin rontgeni cekiliyor kan alma filan yok telas etme yani hehehehehe
-
gokkusagı
- Mezun-NL

- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven
Gozun aydin emrahtr arkadasim,
Geldigine cok sevindim,Yeni yasaminda basarilar ve mutluluklar diliyorum.
Haa arkadasim diyecegim bir sey vardi, ben bir arkadasimdan duydum tiberkuloz testine daha once gittiysen bu geldiginde gitmene gerek yokmus.
Geldigine cok sevindim,Yeni yasaminda basarilar ve mutluluklar diliyorum.
Haa arkadasim diyecegim bir sey vardi, ben bir arkadasimdan duydum tiberkuloz testine daha once gittiysen bu geldiginde gitmene gerek yokmus.
-
gokkusagı
- Mezun-NL

- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven