saygılarımla: FERHAT
hayirli yolculuklar arkdsm rabbim sagsalim esinize yuvaniza kavusmanizi nasip etsin ins ins insferhat yazdı:herkeze selam arkadaslar.umarım ıyısınızdır Allah hepımızın gonlune gore versın.Allah nasıp ederse pazarı p.tesıne baglıyan gece yanı yarın gece sabaha karsı Ankaradan 4:10 ucagım kalkıyor.bruksele gıdıyorum.Allahım kazasız belasız gıtmeyı nasıp etsın.Allahım pısman etmesın ınsallah.cok zor donemeclerden yollardan gectım.sonucunda ınsallah pısman olmayız.vıze bekleyen tum arkadaslarıma Allah yardımcı olsun ınsallah bır an once vızelerını alırlarda sevdıklerıne kavusurlar.bol bol dua edıcem.sabırlı olalım ümitlı olalım.hersey zamanla oluyo.yeterkı saglıgımıza bısey olmasın.artık belcıkaya gıdınce ordan sızlere yazarım.burda bana emegı gecen herkeze cok cok tesekkurler ederım.hepsınden Allah razı olsun.tanıdıgım tanımadıgım herkeze cok tesekkur ederım.Allah ıslerınızı guclerınızı rast getırsın.ben bu sıteden kopmucam ve fırsaatım oldukca gırıcem.Allaha emanet olun.dualarım sızlerle![]()
saygılarımla: FERHAT