arkdsm diger bi baslikdada yazdigim gibi sadece kitapdan calismanin yetersiz oldugunu soyleyenler oldugunu yazmistim,ben ilk basta kitaba biraz baktim ama surekli kagit kalem yaz ciz isaretle cnm calismak istemiyodu oyle olunca,ama cd den calistim ben,isim vermek dogru olurmu bilmiyorum oyuzden soyle soylim sana bu cd yi genelde rotterdamdan aliyolar bi kurs varmis 1 hafta 100 euro karsiliginda seni calistiriolarmis sonra sinava giriomusun ha o sekil kursa gidenlerin hepsi kazaniyomu dersen sana cvbim hayir olur,giripde kaybeden de oldu kurs alipda,ben kursa gitmedim ama ayni onlarin calistigi cd yi almistim 10 euro karsiliginda kendim evde pc den calistim o cd yle ve gectim,,,kitapdanda kurallari levhalari okuyabilirsin,,,been o cd yle 3 hafta gibi bi zaman icinde calistim girdim,,,ins sende alirsin hem direksionu hem teoriyi,,,ben teoriyi hallettim haftaya fln direksion sinavim var ins onuda gecersem ehliyeti almaya hak kazanicam,herkes gonlune gore versin rabbim,,,gurbete dogru yazdı:ins zorlasmaz ama ben simdiden teori sinavina calismaya basladim evde olan kitaplardan ama yeni kitap alacigiz fakat nasil kitaptan sizlerin hazirlandiginizi ogrenmek istedim bugun kitapcidan baktigim kitap hep sorular vardi 600 tane fakat emin olmadigim icin almak istemedim benim ders alacagim hoca teori dersi vermiyor ama yinede calismam ici ondan kaynak istesem iyi olur heralde bide bir sorum olacakti teori sinavini almak icin kac zaman zarfi icinde calisip sinava girip aldiniz simdiden tesekkurler ve herkese basarilar