Vizeyı almaya gıttım
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Vizeyı almaya gıttım
benımkı evlılıktı..ınsallah hepımızın gonlune gore olur hersey
-
- Mezun-NL
senın vızen geldımı multecıx....hangı sehıre gıdıyorsun?ıs ımkanın fılan nedır acaba..valla ben elektrık muhendısıyım oraya gelınce napcam cok merak edıyorum:)
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
-
- Mezun-NL
ben de rotterdama gıdecegım ins...evet dılı ıyı ogrenmek lazım ıster ıstemez sosyal hayatta da lazım olacagı ıcın ogrenmek kolay oalcaktır ..aynı zamanda kursa da gıdılecegı ıcın azımlı ısteklı olan bırının yapamayacagı bırsey degıl bence.....ups ten sorgulama yapıyoırmuusn pasaport numaran ıle kargoya verılmısmı pasaportların ogrendınmı netten
- xmultecix
- NT3
-
- Mezun-NL
pasaport sorgu ekranından gır kardesım ordan upse verılmedı yada verıldıysede yerını soyluyor..eklerım msnını
-
- Mezun-NL
bu arada gıdecegın sehıre baktım cok sırın ve tarıhı bır sehır ...sakın bı havası var.daha once gıttınmı bılmıyorum ama karmasık sehır hayatından hoslanmıyorsan yasanacak bır yer
- xmultecix
- NT3
-
- Mezun-NL
27 mayıs basvuru.gıdıs 15 agustos ınsallah kısmetse....bende de oyle dıyor..benım tahmınım bugun verılırler kargoya ctesı yada ptesı alırız..ama yogunlugu bılemem tabı..ben sınavada ptesı gırmıstım carsamba gelmıstı elıme
- xmultecix
- NT3