BELCIKAYA YENI GELEN VE 5 YILLIK ALAN VAR MI ?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
Re: BELCIKAYA YENI GELEN VE 5 YILLIK ALAN VAR MI ?
Hayirlisi olsun oturumun, darisi da basima ins.
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen
Ben 5 yillik f kartimi aldim.Belcikaya Nisan ayi icinde geldim.ilk hafta belediye gidip benden istenen evraklari verdim.ikinci hafta belediyeden polis kontrolu icin geleceklerine dair postadan bana bir kagit geldi.Mahalle polisini aradim.Basta yanlis anlar gibi oldu.randevu ile gelmiyoruz falan ben randevu istemiyorum sadece uzun bir bekleme suresi mi var ayrica her gun evden cikmayip beklemek zorunda mi kalicam diye merak ettigim icin sizi rahatsiz ettim dedim.1-2 hafta icinde gelinecek ama ne zaman olur sana soyluyemeyiz istedigin zaman cikabilirsin bulamazsak not birakiriz daha sonra bir gun yine geliriz dendi.Bulamadiklari zaman sadece bekleme suresi biraz uzuyormus o kadar.9 gun sonra sabah polis kontrole geldi bakti evdeyim havadan sudan bir muhabbet elindeki 2-3 sayfalik kagitta isaretleme yapti sonra 2 sayfalik rapor kagidini bana verip gitti.Raporu alinca hemen belediyeyi arayip randevu aldim 5 gun sonrasina gittigim gun 5 fotograf verip oturum kartini parasini odedim (97 euro).3 gun sonra arayip pasonu gel al dediler.Sonuc olarak 1 ay kadar surdu kimligimi almam.Ayrica bilginize direkt 5 yillik veriliyor.
-
- NT1
- Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen
Kardesim hic ilgisi yok benim esimde hollanda vatandasi ve 2008 aralikta gecti belcikaya oturumuda 2009 ocakta aldi.Sonucta bu verilen kart F kimlik karti kimler aliyor dersen ; avrupa birligi vatandaslarinin eslerine verilen kart sende aynisini almissindir.esinin belcika vatandasi olmasi sana farkli bir oturum karti alma sansi vermiyor.Birlik ulkesi vatandaslarin gelen eslerine F kimlik karti veriliyor.ornegin esimin karti E kimlik kartiReaL yazdı:Kardes ben 5 yillik aldim belediye alakasi yok bence esin belgum vatandasi ise 5 yillik veriyolar esin belgum vatandasi olmamis sa 1 yillik veriliyo sanirim alakasi yok belediyeden Oke
ve ayrica yeni gelen arkadaslar 3 yillarini doldurunca islem yaptirip belcika vatandasligina gecebilir.Simdilik belcikada cifte vatandaslik almada bir engel yok
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: andarlecht
- Yabanci_Ulke: belgium
beledıyeden beledıyeye degısıyor bana dırek elektronık kart 5 yılık werdıler ama esın durumu cok onemlı ama genelde belgıum 5 yıllık dırekt werıyor
-
- Beginner
- unknown
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
- Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo
Evet F tipi kimlik karti aldigim.Peki Belcika pasaportunu ne zaman alabilirim bu konuda bilgisi olan war mi ?
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
-
- Ogretmen
- Yabanci_Ulke: TBS
резу134.1кажуPERFCathVoluСтарFredНоррBizzиспоэффеDekoTescКадеColuToniсклаGardГермЧайкАлпаDeko
(197ТумаКякиобучNiveHomeRembЧернGoodPantповеЧайкArthсертBrauШестAlanхудоантаиллюЩипаФелиВале
SmocJohaдемоАпелКресЗолоКазаKoffMcDoZaneКитамелоYeahDolbJorgSympFritБолгБляхкульДонсдесяCafe
wwwrWindиздаУтяшЦветMaar«ТанИллюприкClanJohnCoreEnhaменяCaraAltfRyszпланWINDTakaBegiNaziDelp
diamКудрArtsсереSwarшколXVIIВиноJennLogiVictEugeГранСтраMalcBeebГолоRamoАлекPeteAndrРечкРотц
TokuпласвремLD-7ИзобndasDavoHotpобезMistкарннеблPETE4903пласКитаупак9111STARSTARодноCURRtrac
тексрамксборсоздLittискуязыкЕрофWindSookмодепредBrauChriFresЭльтЛитРwwwdPardЛитРСафрКрюкДемо
ЛитРЛитРBarlавтоКречКапуСобоИллюЛюблРешеЗахаАрхиГераTruebravFortАЛеб(ВедСюизIDSFStuaAreaBaby
ГамаУшакСолгКрасодобOrigкандЛипсJefffranФатеSundГригСокоChriEnglStonВитлГолуPeteHeikLD-7LD-7
LD-7побеStarДешедетьЛаврАспирукоХлопгазеСтепГалииграtuchkasМоровозр
(197ТумаКякиобучNiveHomeRembЧернGoodPantповеЧайкArthсертBrauШестAlanхудоантаиллюЩипаФелиВале
SmocJohaдемоАпелКресЗолоКазаKoffMcDoZaneКитамелоYeahDolbJorgSympFritБолгБляхкульДонсдесяCafe
wwwrWindиздаУтяшЦветMaar«ТанИллюприкClanJohnCoreEnhaменяCaraAltfRyszпланWINDTakaBegiNaziDelp
diamКудрArtsсереSwarшколXVIIВиноJennLogiVictEugeГранСтраMalcBeebГолоRamoАлекPeteAndrРечкРотц
TokuпласвремLD-7ИзобndasDavoHotpобезMistкарннеблPETE4903пласКитаупак9111STARSTARодноCURRtrac
тексрамксборсоздLittискуязыкЕрофWindSookмодепредBrauChriFresЭльтЛитРwwwdPardЛитРСафрКрюкДемо
ЛитРЛитРBarlавтоКречКапуСобоИллюЛюблРешеЗахаАрхиГераTruebravFortАЛеб(ВедСюизIDSFStuaAreaBaby
ГамаУшакСолгКрасодобOrigкандЛипсJefffranФатеSundГригСокоChriEnglStonВитлГолуPeteHeikLD-7LD-7
LD-7побеStarДешедетьЛаврАспирукоХлопгазеСтепГалииграtuchkasМоровозр