Ben belcikadayim
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Trabzon
- Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen
Re: Ben belcikadayim
Arkadaslar umudunuzu yitirmeyin herseye ragmen son zamanlarda sadece dil sorunu yapmayan belcika oldugu icin ozellikle fasli insanlar cok istekte bulunuyor tabi buna turklerde dahil bu yuzden vizelerin cikmasi bi hayli uzun surmeye basladi benim vizem 4 ayda cikmisti ama bakiyorum artik baya uzun suruyor ama yine de ben vizenizin kesin kabul edilecegine eminim kendinizi sikintiya sokmayin rahat olun bende o kadar sikintiya girdim her gun dofi nin sitesine bakiyordum cikti mi cikmadi mi diye ama sonuc olarak belcikadayim...

- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
ınsallah yasgok ya 6 ay oldu ses yok daha
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: andarlecht
- Yabanci_Ulke: belgium
ben 1 ay oldu hala beklyorum esım belcıka watandası ıkımızde 2 c ewlılıgı ben daha once nl de yasamıstım baska bır beraberlıkle belıkaada 9 aya yakın yasadım 1 ay oldu daha haber yok genelde 3 ay da cıkıyormus galıba bu benmkıde 3 ay surecek black listede falan degılım bakaılım sonuc ne olacak bılgı werebılecek arkadas warsa sewınırrım
- alper68
- Mezun-BE
merak etme sen alırsın arkadas
-
- Mezun-BE
merhabalar...benim vizemde 45 gunde bana teslim edilmisti birazda sans sanirim ama aile birlesimi vizesini red edemezler biraz uzatabilirler iciniz rahat olsun arkadaslar.sevgiler.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
- alper68
- Mezun-BE
nıl 7 ay oldu vızeye basvuralı en son gelısme polıs geldı belcıkadakı evımıze esım ısden gelmıs tam polıs geldıgınde en son haber bu
-
- Mezun-BE
tamam iste buda iyi bir gelisme yakinlasmis senin vize isin bu guzel haber alper kardesim,vize vermeden once polisin eve gelme kanunu eskiden yokmus gecen yil tam ben vize alacagim zaman bu kanun cikti dediler bizde, gecen yil benim vize cikti konsolosluga gittim 3 temmuz 2007 de konsolosluk dedeki polisin belcikadaki evini bakmasi ve sonrada belediyeden onayli oturulabilir belge birde orada esinin senin saglik guvenceni nasil saglayacagini belgelecek belge gondermesi gerek demisti onlari esim bana yolladi bende konsolosluga goturdum dosyama koydular vizeyi 1 gun sonra hemen aldim seninde yaklasmis eger sizin baska sorun yoksa seninde yaklasmis bildigim kadariyla polisin eve gelip kontrol etmesi son asama hadi hayirlisi olur insallah
seninle.

- alper68
- Mezun-BE
nıl arkadasım pekı sımdı benden de ısteyeceklermı bu saglık sıgorta guvbencemı ne onu esım nerden alıcak sunu ıyıce anlatsan arkadasım
-
- Mezun-BE
alper eger kanunlar degismediyse istiyolar ama sen istemelerini beklersin ama ilk evrak duzenlerken esinin yolladigi evraklar icindede olablir o evrak dedim yaa ben basvuru yaparken o kanun yoktu 1 temmuz 2007 de cikmis kanun benim vizede 3 temmuzda cikinca mecburen esimin sonradan yollamasi gerekti sen sakince beklemelisin isterlerse eger esin belcikadaki bagli oldugu ziekenfounsdan aliyor onu yani ssk dan diyeyim sana ama sanirim size gerekmez biz kanunun ilk ciktigi zedelerden oldugumuz icin sistem simdi oturmustur sen sadece bunlar bil yeter eger basina gelirse bilgin olur kardes.hayirlisi olsun.
- alper68
- Mezun-BE
tesekkurler nıl sımdı daha ıyı anladım ıns bı sorun cıkmaz ok saygılar