birazda ben karistirayim kafanizi . tr den basvuruda en engebeli yoldan ben gectigim icin en iyi ben bilirim dermisim
arkadasimin soyledigi gibi bu bilet isini bir kac gun sonrasina ertelemenizi tavsiye ederim , sadece ertesi gun ucacak olanlara bileti gosterdigi taktirde ayni gun pasaportunu veriyorlar , ama sizin bir talihsizliginiz varki cuma gunleri konsolosluk yarim gun islem yapiyor, hafta ici baska gun olsaydi aynigun saat 4 de gel diyorlardi ,
neyse bunuda gectik evraklar bolumunde bende ilk defa duyuyorum 3 aylik seyahat sigortasini ama hersey olabilir, randevu icin aradigiiniz yer istanbulda bir araci kurum . bazen karistirabiliyorlar neler gerektigini . bence siz hafta ici birgun konsolosluga ugrama imkaniniz varsa ugrayin kapidali guvenlik gorevlisi arkadaslar bilgi almaniz konusunda size yardimci oluyorlar
tek bildigim o formul A ve formul B kesinlikle gidecek pasaport icin . ayrica sizin pasaportunuz ve arkadasinizin pasaportunuzunda fotokopilerini istiyorlar . sizin pasaportun hicbir bos sayfasinida atlamadan mutlaka hepsini cektirin. ben 1 sayfasi eksik diye red alanlari biliyorum
he bide iceriye canta felan almiyorlar diyorlarya o bazen gercekten oluyor. siz yaniniza kargo ucreti icin para almayi unutmayin