INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ
Moderatör: sansli
- sengul79
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht
Re: INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ
Meraba sengul msjyeni aldim ama bosdu yani hic yazi falan yoktu.Bende siteden bakiyim dedimbi>tesekkur ederim adres icin>buarada sansli arkadasimiza da tesekkurler.Yazdigi ii dilekler icin.1aprilde girecem sinava bakalim ,insallh bu sefer alirim.Bu arada portofoiliomu gondermistim onada cevap geldi.6 aprildede ona girecem.bu kadar erken beklemiyodum ama hayirlisi insallh onuda basarabilirim.Insallh kazanirsin dediginizi duyar gibi oldum simdiden
mrb sima kardes 2tane mesaj gonderdim ama 1 ini sildim ondan bos gelmistir kusura bakma canim
insaallah kazanirsin rabbim butun sinava gireceklerin yardimcisi olsun tabiki benimde insaallah (sen kac bewijs topladin? )
mrb sima kardes 2tane mesaj gonderdim ama 1 ini sildim ondan bos gelmistir kusura bakma canim
insaallah kazanirsin rabbim butun sinava gireceklerin yardimcisi olsun tabiki benimde insaallah (sen kac bewijs topladin? )
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karabuk
- Yabanci_Ulke: hollanda-deventer
amin insallah.30 bewes topladim sen?
- sengul79
- Mezun-NL
amin insallah.30 bewes topladim sen?
ben 15 bewijs 3 assesment olarak yaptim
yazili bolumu kazandim sprekendende 1 ini aldim
tekrar 1 assesment yapacam kaldigim bolumden daha gondermedim fiyati cok yuksek bekliyorum
yeni kanun cikmis heralde haberin vardir 30 bewijsler 20 olmus
15 bewijsde 10 a dusmus
ben 15 bewijs 3 assesment olarak yaptim
yazili bolumu kazandim sprekendende 1 ini aldim
tekrar 1 assesment yapacam kaldigim bolumden daha gondermedim fiyati cok yuksek bekliyorum
yeni kanun cikmis heralde haberin vardir 30 bewijsler 20 olmus
15 bewijsde 10 a dusmus
-
- Beginner
ya evet duydum:)ben mapi gonderdim iki gun onra bewislerin sayisi dustu:)senin yaptigini daha zor oldugunu soyluyolar burdada ama anlamadigim bisey var kazanamadigin bolumun asesment bidahami yapip gonderiyosun.bide ucreti sen mi oduyosun.ben hic ucret falan odemedim.bi sorumdaha var a1<nimi aliyosun a2 imi.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
arkadaslar guzel bir calisma olacagindan umit ediyorum bende hala okuldan haber bekliyorum.yalniz ben toets gesproken denen sinavdan muhafim ve okuldada dort tane bolum oluyor gonderilen kagitta yaziyordu ama tam hatiralmiyorum.soyle diyeyim birincisi hic bilmeyenler icin ikinci inburger di galiba bende en sonuncusunu sectim hizlandirilmis hollandaca adamin demeside bunda bazi sinavlara girmem gerk yokmus.yanlis hatirlamiyorsam bu doktora gitmek iste bunla ilgili neler konustun veya ise gitmek gibi ama tam detaylarini okula baslayinca haber ederim.ayrica birde iyi haberim burda yani den haagta birr arkadasim var yanlis duymadiysam inburger dersleri veriyormus ama okulda ama ozel onu tam soramadim onunla tekrar irtibata gecicem.egerki okulda ogretmenlik yapiyorsa sorularla ilgili butun bilgileri alabilirim ondan hatta ne sorulariniz varsa yardimci olmaya calisirim.made in turkish belkide kopya bile alirim ben universitede sadece bir dersi kopyasiz gectim ne yapalim bakalim burdada olucakmi yokma.
ALAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
- sengul79
- Mezun-NL
ya evet duydum:)ben mapi gonderdim iki gun onra bewislerin sayisi dustu:)senin yaptigini daha zor oldugunu soyluyolar burdada ama anlamadigim bisey var kazanamadigin bolumun asesment bidahami yapip gonderiyosun.bide ucreti sen mi oduyosun.ben hic ucret falan odemedim.bi sorumdaha var a1<nimi aliyosun a2 imi
canim senin sinav nasil gecti ?
sinava ben tekrar girecem a2 ogo
ilk girdigimde belediye karsiladi heb masraflari 2ci kez girdigim icin ben oduyecem 250 euro civarinda 1 assesment yapacam diye benim gittigim mondirian okul orasi cok bahalimis denhaag:( arkadaslar roterdamda portfolio ya girecek fiyati 104 euro o kadar zor deyil sinav arkadasim insaallah hepimizde kazaniriz

canim senin sinav nasil gecti ?
sinava ben tekrar girecem a2 ogo
ilk girdigimde belediye karsiladi heb masraflari 2ci kez girdigim icin ben oduyecem 250 euro civarinda 1 assesment yapacam diye benim gittigim mondirian okul orasi cok bahalimis denhaag:( arkadaslar roterdamda portfolio ya girecek fiyati 104 euro o kadar zor deyil sinav arkadasim insaallah hepimizde kazaniriz

-
- Beginner
EPE valla nebileyim yaptim ama bende pek bisey anlamadim bebegim var rahatsiz biraz buara sabah sabah ediyoruz..
)ii diyelim ii olsun insallh.Ya bide portofalioya odaklandim daha cok.3 gunum kaldi nolcek bakem.Baya pahaliymis ya seninkide;burdada 104 uro sanirim toets,hala anvrag yapmadin dimi sen?bide saenin gesprek bolumu iyi gecmisti scrijfen kotuydu dimi?yanlis hatirmamiyosam:)))Insallh sengul ya rabbim su mubarek cuma vakti dualarimizi kabul ederde tum sinava gireceklerin yardimcisi olur

- sengul79
- Mezun-NL
EPE valla nebileyim yaptim ama bende pek bisey anlamadim bebegim var rahatsiz biraz buara sabah sabah ediyoruz..
)ii diyelim ii olsun insallh.Ya bide portofalioya odaklandim daha cok.3 gunum kaldi nolcek bakem.Baya pahaliymis ya seninkide;burdada 104 uro sanirim toets,hala anvrag yapmadin dimi sen?bide saenin gesprek bolumu iyi gecmisti scrijfen kotuydu dimi?yanlis hatirmamiyosam:)))Insallh sengul ya rabbim su mubarek cuma vakti dualarimizi kabul ederde tum sinava gireceklerin yardimcisi olur
rabbim acil sifalar versin bebegine canim indirdigin sorulardan hic cikmadimi sana epe den ? yok daha ben anvrag yapmadim zomer vakantie den sonra dusunuyorum insaallah ben yazili bolumu kazandim sadece 1 assesment yapacam o da konusma:(
benim durumumda olan arkadas lar varmi acaba bilgilerini paylasirlarsa sevinirim
insaallah iyi gecmistir kazanir ve kurtulursun sinav stresinden

rabbim acil sifalar versin bebegine canim indirdigin sorulardan hic cikmadimi sana epe den ? yok daha ben anvrag yapmadim zomer vakantie den sonra dusunuyorum insaallah ben yazili bolumu kazandim sadece 1 assesment yapacam o da konusma:(
benim durumumda olan arkadas lar varmi acaba bilgilerini paylasirlarsa sevinirim
insaallah iyi gecmistir kazanir ve kurtulursun sinav stresinden
-
- Beginner
sagol canim:02 seferde cikmamisti ama bu sefer cikti3 yada 4 tane.bilmiyorum kazanmisimdir diye hissediyorum ama,portofolida bence gesprek bolumu bende alamiycam gibi geliyo.Insallh canim ya hepimiz kurtulalim.seninde zomer vakantie den sonra aliriz ii haberlerini:)))
- sengul79
- Mezun-NL
insaallah canim kazaniriz
rabbim yardimcimiz olsun

rabbim yardimcimiz olsun