merhaba arkadaslar ben su anda hollandadayim tatile geldim 3 ayligina ve kiz arkadasimla evlilige karar verdik yanliz evliligimiz turkiyede olacak adana da ama buranin belediyesi benden kagitlar istediler benim kagitlarim olmadan kiz arkadasima evlilik icin kendi evraklarini vermiyorlar benim ne gibi evraklar ihtiyacim var? yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim herkese
Uyari= Konuya uygun baslik yazmaya ozen gosterinizz
Arkadasim turkiyede olan annen veya baban nufus mudurlugune gidecek ve
uluslararasi evlenme ehliyet belgesi ,formul A ve formul B alacaklar,ve bunlari apostil yaptır her ihtimale karsi!!! ve pasaportunun fotokopisi.
eger daha once bosandiysan mahkeme kararinin asli ve yeminli tercuman tarafindan hollandacaya cevrilmis olmasi gerekir.
zaten gemeentehuis'de calisanlar size soylerler senin turkiyeden nasil belgeler getirmen gerektigini.
Allah islerinde kolaylık nasip etsin.
Arkadasim turkiyede olan annen veya baban nufus mudurlugune gidecek ve
uluslararasi evlenme ehliyet belgesi ,formul A ve formul B alacaklar,ve bunlari apostil yaptır her ihtimale karsi!!! ve pasaportunun fotokopisi.
eger daha once bosandiysan mahkeme kararinin asli ve yeminli tercuman tarafindan hollandacaya cevrilmis olmasi gerekir.
zaten gemeentehuis'de calisanlar size soylerler senin turkiyeden nasil belgeler getirmen gerektigini.
Allah islerinde kolaylık nasip etsin.