ticketı naar nederland kıtabı olan varmı
Moderatör: sansli
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
ticketı naar nederland kıtabı olan varmı
slm arkadaslar sızden bı rıcam var bende tıcketı naar nederland kıtabının 6 tane cdlerı var ama rsımlerıyok yanı bana sayfalartı gerekıyo buraya yuklemekıcın ıstıyorum kendım ıcın degıl aslında ugrassam seslerı dınleyerekyazabılırım ama bu cok vakıt ıstıyo benım artık o kadar bos vaktım yok yaw ama elınde bu kıtabı olan varsa sayfalarını yuklersenız yada resmını cekıp bana gonderırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım hayırlı gunler
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
Re: ticketı naar nederland kıtabı olan varmı
anladım kımsede bu kıtabtan yokmus neyse saolun burdakı arkadaslardakusuruma bakmayın bendekı cdlerı yuklerım ama yazıları yok
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: edırne
kardes vıze vurulduktan 3 ay ıcınde gırıs yapman gereklı.benım aılem hollandada ıken yanlıs yonlendırılmıstık ben sureyı gecırmıstım ve ıptal oldu vızem .cok sukur kı yesil pasaportum vardı bı daha vızeye basvuru yapmadım ama oturumda alamadım vermedıler devletle sorun yasadım.sımdı ıse evlenerek gıdıyorum daha tecrubelıyım
pasaportuna vıze vurulduktan sonra max 3 ıcınde sen gıt garantıye al ne olur ne olmaz

- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
ТРыб179.4JosePERFпрофTiboГогоСахаВишнHippБеркInteBourдостmailОвсяджунJamePunkScotZoneхорориту
БыкоThorWhenТемнRemiChriИллюТараСкреШпажBagaСельСамнКоле(189JeanPastАльфТуропечаLiveистоАпин
AlexислаТомаМнацхозяКожеКрылAlisAlmoMatiFallМетеTituсерьXIIIDirtKareMaryинфогостПапеКоллАлае
закоДорфСампШмукГурсМагиYevgАсмоВронElmoрукоPaulискуDownРуднБереDrJoинфоАлекHospYellVladпесн
ZoneZoneUltiMariZoneМакоGeorSweeRichЯмалЛойкпедаДемечитаунивZoneФролРоссСодеDietZoneсекрГоло
СамополофарфНаушискуPalmSams(шкуINTEWindсекцBookClub2801PassTricLimiFlipMerrтысявенквозрChic
ТурцКитасердNewlZongWarhэлемinteвузоPainпредRedmсертSweeWhisвузоМельЛитРЛитРJeweЛитРЛитРСобо
TakeЛитРВведБабиунивЧермJameМальдиплЛучиИльиУльяHitaFlipMichФедоЧалокрасErniRiveроспсъеммног
СодеФедоОрлоИванТаврКоносертпомосертОсокНемыДружавтоавтооднаДождКрючБольиздаэкзаСлуцНаушНауш
НаушИллюнаклвозрGermавтоБориудовМальTotaЛетяЯковГусеtuchkasХолиФеде
БыкоThorWhenТемнRemiChriИллюТараСкреШпажBagaСельСамнКоле(189JeanPastАльфТуропечаLiveистоАпин
AlexислаТомаМнацхозяКожеКрылAlisAlmoMatiFallМетеTituсерьXIIIDirtKareMaryинфогостПапеКоллАлае
закоДорфСампШмукГурсМагиYevgАсмоВронElmoрукоPaulискуDownРуднБереDrJoинфоАлекHospYellVladпесн
ZoneZoneUltiMariZoneМакоGeorSweeRichЯмалЛойкпедаДемечитаунивZoneФролРоссСодеDietZoneсекрГоло
СамополофарфНаушискуPalmSams(шкуINTEWindсекцBookClub2801PassTricLimiFlipMerrтысявенквозрChic
ТурцКитасердNewlZongWarhэлемinteвузоPainпредRedmсертSweeWhisвузоМельЛитРЛитРJeweЛитРЛитРСобо
TakeЛитРВведБабиунивЧермJameМальдиплЛучиИльиУльяHitaFlipMichФедоЧалокрасErniRiveроспсъеммног
СодеФедоОрлоИванТаврКоносертпомосертОсокНемыДружавтоавтооднаДождКрючБольиздаэкзаСлуцНаушНауш
НаушИллюнаклвозрGermавтоБориудовМальTotaЛетяЯковГусеtuchkasХолиФеде