Vizem çıktı (Rabbim sana sonsuz şükürler olsun)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Vizem çıktı (Rabbim sana sonsuz şükürler olsun)
Ortakoy kardes sana yeni bir sayfa daha aciliyor, Allah yolunu acik etsin kardes,, vallahide cok sevindim,, sagsaglim esine kavusmani dilerim,, Evet hep oyle olur , vize ciktiktan sonra hem cok sevinirsin, hemde havaalaninda seni ugurlamaya gelen sevdiklerini gozun de hafif islaklik kalbinde bir parca sizi ile geride birakirsin,, Doganin kanunu kardes , kuslar yuvadan her zaman ucar yeni bir yuva kurar:) (neyseki msn filan varda ana baba kardes hasreti bir nebzede olsa gidiyor) Allah tan size mutlu ve saglikli gunler dilerim.
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
saolasın bacımsaolasın hayat ıste bu bı yanın gulerken dıger yanın aglıyo ama elden gelen bırsey yok belkıde boylesı hayırlıdır deyıp kaderımıze razıoluryoruzsaolasın bacım hersey ıcın ve duaların ıcın coksaol allah razıolsun rabbım sızlerınde gonlune gore versın ınsallahnederlands yazdı:Ortakoy kardes sana yeni bir sayfa daha aciliyor, Allah yolunu acik etsin kardes,, vallahide cok sevindim,, sagsaglim esine kavusmani dilerim,, Evet hep oyle olur , vize ciktiktan sonra hem cok sevinirsin, hemde havaalaninda seni ugurlamaya gelen sevdiklerini gozun de hafif islaklik kalbinde bir parca sizi ile geride birakirsin,, Doganin kanunu kardes , kuslar yuvadan her zaman ucar yeni bir yuva kurar:) (neyseki msn filan varda ana baba kardes hasreti bir nebzede olsa gidiyor) Allah tan size mutlu ve saglikli gunler dilerim.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
vallahı cok sevındım kardesım benım vızem 6 ayı gectı cıkmadı kendımede ınannın cok uzuluyorum cok hemde ama sana cok sevındım hayırlı yolculauklar.....
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: aksaray
- iv22
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
- Yabanci_Ulke: Belgique - Liège
hayırlı olsun dostum:)
14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.
- patlicani
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
Kardesiiim hayirli mubarek olsun valla senin kadar olmasada cooook sevindim. Herseyin hayirlisi olsuun
)

-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: sakarya
hayrlı olsun darisi basimiza
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: karaman