Bugun itibariyle evimize polis kontrolu geldi ve bu control esim icinmis anlamadim bisi..
Centrall lokete gittik ve polis control belgesini teslim ettikten sonra sizi evli goremiyoruz dediler kayitlarda ve gidip belediyeden kaydimizi yaptirmamizi istediler.. Belediyeye gittik ve kaydimizi yaptirdik.. bizim evlilik kaydimiz sadece centrall lokette mevcutmus yani belediyeye kayit yaptirmamisiz...
Belediyedekiler dedi ki bizim tekrar gun almamizi ve mulakat icin bu defa benim icin olacagini soylediler...
Ne yani simdi hersey yenimi basliyor benim icin?

(parantez icinde kisaca ozgecmismizi anlatmak isytiyorum:Esim hollanda vatandasi ve calisamiyor ve raporu var uitkerring aliyor 600-650 euro civari.. Bizim basvurumuz agustos ayinda yapildi ve 15 kasimda elimize mulakat icin, icinde mulakat tarihi ve bizim yanimizda bulundurmamiz gereken belgeler yazan belge aldik... 25 ocak gunu mulakata gittik fakat ben bu mulakatin esim icin oldugunu bilmiyordum.. Ve mulakattan sonra esime 5 aylik bir belge verdiler oturum vizesi)
..Peki bu 5 aylik oturum vizesi neyi kapsiyor esim icin?.

Yardimlariniz icin cok tesekkuer ederim...
Allah herkesin yardimcisi olsun...

not:lutfen konuya uygun baslik aciniz,lutfen,yardim,acil yardim,bakarmisiniz gibi basliklar acmak sitemiz kurallari geregi yasaktir,anlayis gostereceginizi umar,tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...