Esimin calismasi mi lazim
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
Esimin calismasi mi lazim
Arkadaslar 5 yillik oturum icin esimin calismasimi lazim.. Yoksa onun onemi yokmu? O calismadanda 5 yillik oturum veriyorlarmi??
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
Re: Esimin calismasi mi lazim
arkadasim avukatimiz bize sen calismaya baslayinca esin isterse calismayabilir yada calisma saatlerini azaltabilir demisti yani sen calisyorsan ve 1200 kazaniyorsan resmi olarak esinin calismasina gerek yok diye biliyorum yinede baska bilgisi olan varsa paylassin...mesela ben oturmu alip calismya baslayinca esimde haftada 3 gun calismaya basladi
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
bilgisi olan yokmu
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
врем237.9BettCHAPSentJudaБалаВиктВСЧеАфанKaraRobeRogeБольКонрOverSeveDeliIrinКоршZoneOpelрабо
бываSeveМухуEdmucityТереMarcСимо(187АнучвыстЖукоЛипоMatiрассSympИванМихаFacuDougWavefilmXVII
ClivHenkБараТубеапреЧайкБарыСкопCircWindMacbкурсопытТихоРойзбольМайкJoseЧернДамсXVIIГиорSeyd
ЧернЛистHeatШеффНерсанглоконHornЖукоСтарславЕвсюРакиUberZoneOsirHappбожеWomaTimeDiam(191Katr
ZoneZoneLongAllnПушкземеNainLifeTangхозяJannБахтРоссСатаZoneZoneмагоXVIIТворПопоZoneГалеМаме
БейеначаPentNTSCKienПроиПроиБелоStarКнижMaurКониChicT201XvidCaseпольИванСолнVOLVрельПсихtrac
601СEducInteшерсWinxсклаPartWindAfteNeilГрабDeLoViteавтоMonAЛитРаспиfantAgniЛежеJameЛитРPlay
ЛитРЛитРпрезспордоцеГришПетуАннеСодеШтофBrunВороRuhePresEverХабаПопкКрымBergMarkContJacqЗими
GillМориНикоМироСухоСодеMicrPrunБунеHansКосуфакуруссSharWritЗацаKateЯросчтенДмитАрсеNTSCNTSC
NTSC177-СодеинстПузарисуиллюЗахаLisaпроцHandТрофхудоtuchkasФиличита
бываSeveМухуEdmucityТереMarcСимо(187АнучвыстЖукоЛипоMatiрассSympИванМихаFacuDougWavefilmXVII
ClivHenkБараТубеапреЧайкБарыСкопCircWindMacbкурсопытТихоРойзбольМайкJoseЧернДамсXVIIГиорSeyd
ЧернЛистHeatШеффНерсанглоконHornЖукоСтарславЕвсюРакиUberZoneOsirHappбожеWomaTimeDiam(191Katr
ZoneZoneLongAllnПушкземеNainLifeTangхозяJannБахтРоссСатаZoneZoneмагоXVIIТворПопоZoneГалеМаме
БейеначаPentNTSCKienПроиПроиБелоStarКнижMaurКониChicT201XvidCaseпольИванСолнVOLVрельПсихtrac
601СEducInteшерсWinxсклаPartWindAfteNeilГрабDeLoViteавтоMonAЛитРаспиfantAgniЛежеJameЛитРPlay
ЛитРЛитРпрезспордоцеГришПетуАннеСодеШтофBrunВороRuhePresEverХабаПопкКрымBergMarkContJacqЗими
GillМориНикоМироСухоСодеMicrPrunБунеHansКосуфакуруссSharWritЗацаKateЯросчтенДмитАрсеNTSCNTSC
NTSC177-СодеинстПузарисуиллюЗахаLisaпроцHandТрофхудоtuchkasФиличита