ben geleli 3 hafta oldu evet iklim olarak Trukiyeden farkli biraz nemli bir havasi var bu noktada zorlanacaksiniz bu kesin helede benim gibi icanadoludan gelenler
bisiklet burda en kral arac herkes onu kullaniyor 7den 70 e kadar herkes en kolay tasima araci derdi tasasi yok vergisi yok sadece saglam bi kilit olsun yeter hele buyuk sehirlerede trafik ayni ankara- istanbul misali o yuzden oralarada daha bi ihtiyac
oyle turkuler yazilacak falan bi cografi duruumu yok ne yazikki

dumduz hep deniz seviyesinde 3asagi 5 yukari duzenli sehirleri sokak yapilari var alisveris merkezleri falan abartisiz ne gerekiyorsa bi bolgeye o kadar fazlasi yokk zaten saatleri belli her bolgede belli gunler sadece aksam 9 a kadar haftanin bi gunu acik fazla zorlayici bi yer degil ama bence tamam gurbettir nede olsa ama cok farketmiyor ben yillardir baba evinden ayriyim ondan zorluk cekmedim hemen alistim ama buranin bazi durumlari zor tabi yabanci olmak baslibasina bazen sorun ama bunlar zamanla asilir bence burasi bi cennet degil ama yanacaginiz bi cehennemde degil kisiye gore geldiniz aileye gore degisecek egitim durumunuz esinizin egitim durumu buldunuz sehir sizin dil ogrenme kapasiteniz yasadiginiz sokak bile cok seyde etkili olacak ama cesur olmak basarmak icin ugrasmak on kural gelin ve yasadikca ogrenin bence ve duydunuz seyleri hollandaya ucaga bindiniz andan itibvaren atin kafanizdan cunku herseyi kendiniz sil bastan yapacaksiniz bence hadi kolay gelsin